У Києві сталася трагедія на воді: з Дніпра дістали тіло жінки

Читать на русском
Автор
993
Роботі рятувальників не позаздриш
Роботі рятувальників не позаздриш. Фото ГУ ДСНС у Києві

Обставини трагедії встановлюватимуть правоохоронці

У суботу, 17 лютого, у водах річки Дніпро у Києві випадкові перехожі помітили тіло людини, яке плавало на поверхні. На місце події негайно викликали рятувальників.

Як виявилося, в річці знаходився труп жінки. Про подробиці трагедії розповіли у прес-службі ДСНС Києва.

Так, прибувши у вказане місце, рятувальники виявили тіло жіночої статі, яке знаходилося в річці Дніпро на відстані 1.5 метрів від берега. За допомогою водолазно-рятувального спорядження спеціалісти дістали бездиханне тіло на сушу.

Причини та обставини трагедії належить встановити слідству. За цим фактом буде проведено розслідування.

Рятувальники зазначають, що завжди слід дотримуватись правил перебування на воді. У зимовий період виходити на лід можна лише тоді, коли протягом 10-15 днів тримається постійна температура повітря -10 ° C і більше градусів нижче за нуль. Товщина льоду для одиночних прогулянок має бути не менше ніж 7 сантиметрів.

Якщо ви побачили людину, що тоне, або людину, яка провалилася під лід — негайно викликайте рятувальників за номером "101"!

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що на Київщині під кригу провалилася дитина — її тіло виявили через добу. Дитина провалилася під лід під час прогулянки зі своєю сестрою за замерзлим ставком.