"Сєпарська ти гнида": у Києві фізрук ображав та штовхав учня-переселенця (відео)

Читать на русском
Автор
2931
Адміністрація освітнього закладу знає про ситуацію Новина оновлена 07 травня 2024, 10:51
Адміністрація освітнього закладу знає про ситуацію. Фото Колаж "Телеграфу"

У мережі почалися суперечки

Вчитель фізкультури київської школи №37 погрожував учню, який переїхав до столиці з Луганської області. При цьому чоловік штовхав та обзивав хлопця.

Про це повідомляють читачі місцевого телеграм-каналу "Київ INFO". Зазначають, що адміністрація школи вже знає про інцидент.

У мережу потрапило відео, на якому вчитель фізкультури виражався лайливими словами та ображав учня. Кричав, що навчить "як правильно". А також називав сепаратистом.

Увага! Нецензурна лексика!

У мережі обурилися такою поведінкою вчителя. "Гнати таких вчителів…", "Він вчитель, він доросла людина, і повинен поводитися належним чином", — прокоментували інцидент читачі пабліка.

"Скажу як вчитель: так, діти не подарунок, але на те ми й вчителі та дорослі люди, щоб так себе не поводити. Говорити матом, ображати… це взагалі що??? Нема де силу застосовувати, нехай не штани в учительській протирає, а піде повоює", — обурено написала одна із користувачок мережі.

Проте є ті, хто стали на бік вчителя фізкультури. "Діти зараз не подарунок, потрібно розібратися, мабуть, допік вчителя", — вважає одна із читачів каналу.

"Просто так він б не погрожував, є історія якась точно. Скоріше його дражнити для контенту", — пише інші.

Багато хто вважає, що винуватий учень — він міг навмисно спровокувати вчителя задля провокаційного відео.

Директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян прокоментувала "Телеграфу" інцидент. За її словами наразі зазначеної ситуації розглядають.

"Управлінням освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з адміністрацією закладу освіти, ювенальною превенцією та учасниками освітнього процесу ЗЗСО №37 наразі здійснюється розгляд зазначеної ситуації", — зазначає Фіданян.

Також директорка Департаменту підкреслює, що найближчим часом "за результатами розгляду будуть прийняті відповідні управлінські рішення".

Директорка київської школи №37 Ірина Бабка теж прокоментувала ситуацію. Вона розповіла, на якому етапі триває розбір інциденту за участю учня та вчителя фізкультури.

"Адміністрація, з представниками Управління освіти, Департаменту освіти та ювенальної превенції провела зустріч, на якій обговорювалися питання даної ситуації. Учасники конфлікту порозумілися", — зазначила директорка освітнього закладу.

Раніше "Телеграф" писав, що адвокат підозрюваного у вбивстві підлітка на київському фунікулері, подав клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді застави. Якщо рішення суду буде позитивним, підозрюваного можуть випустити після сплати певної суми.