Україна всіх обійшла у рейтингу букмекерів на "Євробачення 2024"

Читать на русском
Автор
Україна покращила свої позиції у рейтингу Новина оновлена 18 січня 2024, 14:56
Україна покращила свої позиції у рейтингу. Фото instagram.com/suspilne.eurovision

Україна піднялася у рейтингу ставок на пісенний конкурс

Україна випередила всі країни у рейтингу букмекерів на "Євробачення 2024" і посіла перше місце. Минулого тижня ми були на другому місці. А перед тим, як учасники українського Нацвідбору презентували свої композиції, Україна взагалі була на третій позиції.

На офіційному сайті ставок на Євробачення 2024 з’явилися оновлені дані, в яких зараз Україна лідирує, як головний претендент на перемогу у пісенному конкурсі.

Варто зазначити, що у трійці лідерів зараз Україна, Велика Британія та Італія. А замикають десятку країн-лідерів Франція, Греція та Швейцарія.

євробачення, рейтинг, ставки
Так зараз виглядає рейтинг букмекерів

Зазначимо, що в Україні фінальний концерт Національного відбору учасників на "Євробачення 2024" відбудеться у суботу, 3 лютого. Цього року із міркувань безпеки Нацвідбір буде закритим для глядачів.

До речі, зараз триває голосування за склад членів журі на Нацвідбір. Серед лідерів голосування Андрій Данилко, Джамала, Сергій Танчинець та Катя Павленко. Тоді як менш публічні музичні експерти, наприклад, Олександр Варениця, Євген Тріплов та Павло Шилько пасуть задніх. Загалом у голосуванні за склад журі вже взяли участь понад півмільйона українців. Опитування триватиме до 22 січня.

Раніше "Телеграф" розповідав, що експерти назвали головних претендентів на перемогу у Нацвідборі на Євробачення 2024 року. Нацвідбір стане битвою фан-баз популярних артистів.