Учасниця "Холостяка" Марина Арістова розлучилася з екс-депутатом від "Слуги народу" (фото)

Читать на русском
Автор
Жінка розповіла, що шлюб було розірвано ще 15 січня
Жінка розповіла, що шлюб було розірвано ще 15 січня. Фото https://www.instagram.com/marynaaristova/

Депутат втратив мандат після скандалу

Відома українська блогерка, ведуча та учасниця першого сезону шоу "Холостяк" Марина Арістова заявила, що розлучилася з чоловіком після 13 років шлюбу. Чоловіком багатодітної мами був депутат від "Слуги народу" Юрій Арістов, який втратив свій мандат після скандалу з відпочинком на Мальдівах під час війни.

У своєму Instagram Марина Арістова опублікувала фото, на яких позує у джинсах та футболці з написом "Вільна". За словами дівчини, вона офіційно стала вільною ще 15 січня 2024 року.

"Розлучена, 15.01.2024. Символічний напис на футболці і тепер актуальний. Я закінчила стосунки, які тривали 13 років. Вдячна за цей досвід і за найкращих у світі дітей", — написала під постом ведуча.

Марина Арістова
Фото: https://www.instagram.com/marynaaristova/

Що спричинило розрив тривалих стосунків жінка уточнювати не стала. Відомо, що пара має двох спільних дітей, а також дітей від попередніх шлюбів у кожного.

Відомо, що ще близько півроку тому родина Арістових відпочивала разом на Мальдівах. Через цей скандал депутат від "Слуги народу" згодом втратив свій депутатський мандат. Наразі проти нього порушено кримінальну справу і ведеться слідство.

Марина Арістова, Юрій Арістов
Фото: https://www.instagram.com/marynaaristova/

Раніше "Телеграф" розповідав, що у мережі бурхливо відреагували на заяву Соні Морозюк про розрив із Гринкевичем. Дівчина розірвала заручини, щойно її нареченим зацікавилися правоохоронні органи.