Блогерка-"ескортниця" Ксюша Манекен виходить заміж: у мережі знайшли ймовірного нареченого (відео)

Читать на русском
Автор
916
Ксюша Манекен виходить заміж і вже похвалилася заручинами Новина оновлена 24 квітня 2024, 14:30
Ксюша Манекен виходить заміж і вже похвалилася заручинами. Фото Колаж "Телеграф"

Дівчина показала у соцмережі відео з нареченим

Відома українська блогерка Ксюша Манекен, яка раніше спровокувала скандал у мережі, отримавши нагороду від Головного управління розвідки України, поділилася з шанувальниками, що виходить заміж. Дівчина, яка в юності займалася ескортом і публічно про це розповідала, похвалилася обручкою, яку отримала від коханого на честь заручин.

У своєму Instagram Ксюша Манекен опублікувала зворушливе відео, на якому продемонструвала обручку з жовтим дорогоцінним каменем, а також засвітила майбутнього чоловіка.

"Тепер я знаю, що таке кохання", — написала щаслива наречена у підписі до відео з коханим.

Тим часом у коментарях до ролика почали вітати блогерку, а також з’ясовувати, хто став її обранцем. Користувачі з’ясували, що коханого Ксюші Манекен, швидше за все, звати Андрій і він займається продажем нерухомості.

Пізніше у своїх Instagram-сторіс Ксюша Манекен опублікувала фото з чоловіком, який дуже нагадує її коханого з відео та написала:

"Людина, яка не тільки збирає для нас меблі, а й робить мене найщасливішою жінкою у світі".

Ксюша Манекен

Крім того, блогерка дала пряме посилання на сторінку чоловіка та зазначила, що це для тих, хто робить "розслідування" у коментарях. Проте, на цій сторінці Андрій висвітлює лише свою роботу, а жодних особистих фото у блозі автора немає.

Раніше "Телеграф" розповідав, у ГУР прокоментували нагородження блогерки-"ескортниці". Говорять про особливі навички та інструменти не для публікацій.