В неординарному костюмі: Зендая вразила всіх на прем’єрі фільму "Дюна. Частина друга" (фото)

Читать на русском
Автор
676
Зендая "запалила" на червоному хіднику Новина оновлена 06 лютого 2024, 15:50
Зендая "запалила" на червоному хіднику. Фото Getty Images

Зірка здивувала незвичним луком

Акторка Зендая — дуже неординарна особистість. Вона любить виділятися і привертати на себе увагу. Всім відомий фільм "Дюна", де Зендая зіграла головну роль, не перестає бути популярним. На прем’єрі його другої частини акторка з’явилася в незвичному вбранні.

Вчора, 5 лютого, у Мехіко відбулася прем’єра фільму "Дюна: Частина друга". Зендая відвідала цей захід в екстраординарному костюмі.

Для цієї події Зендая обрала топ, в якому поєднано три кольори: голубий, синій і зелений і спідницю яскравих відтінків. Топ, який оголив живіт акторки, гарно підкреслив її струнку талію, а спідниця, що мала розріз на нозі, виділила красиві ноги зірки. Взула знаменитість чорні туфлі з гострим носком на підборах.

Зендая в неординарному костюмі
Фото: Getty Images
Зеная на прем'єрі фільму Дюна
Фото: Getty Images

Лаконічна зачіска та вечірній макіяж, що виділив очі та вилиці акторки, зробили образ завершеним. Аксесуарів Зендая вирішила не вдягати — її лук мав неперевершений вигляд і без них.

Зендая
Фото: Getty Images

У фільмі "Дюна: Частина друга" розповідається про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які вбили його родину. Між коханням та відомим всесвітом він обрав боротися за світле майбутнє, яке зміг передбачити.

Раніше "Телеграф" ділився вбраннями зірок на церемонії нагородження "Греммі 2024". Знаменитості хизувалися яскравими та стильними образами.