Блогерка з Донеччини танцювала під російський шансон: у Буковелі новий скандал (відео)

Читать на русском
Автор
1294
Скандальна блогерка Валерія Суєта Новина оновлена 22 січня 2024, 15:59
Скандальна блогерка Валерія Суєта. Фото Інстаграм

Музика внє політики?

Блогерка Валерія Суєта, співачка та засновниця бренду одягу "SUETA", під час відпочинку в Карпатах розважалась під російський шансон. Вона весело витанцьовувала під пісні Круга та Циганкової у Буковелі.

На своїй сторінці в Instаgram, вона опублікувала відео, що здійняло шквал емоцій. Більшість підписників обурилися такій поведінці, але є й ті, що підтримали Валерію.

Подія здійняла не абиякий скандал у медіа, і вже через кілька годин після публікації відео блогерка його приховала. Але вибачень не поступило.

Коментар блогерки щодо танців під російські треки

Навпаки, Валерія записала відео, у якому засуджує хейт в її сторону. Вона аргументує свою "любов" до російських треків своїм донецьким походження. Звісно, не обійшлося і без закидів про те, що Україна вільна країна, а отже вона може слухати та відпочивати під будь-яку музику.

Скандальна блогерка закликала людей не лізти у її життя, а займатися своїм. Адже вона, працюючи на економіку країни, докладає чималих зусиль. Більшість фоловерів підтримали її "чесну" промову та згодні з її позицією.

Підписники підтримали Валерію
Підписники підтримали Валерію
В Україні не місце російскому контенту
В Україні не місце російскому контенту

Але є і ті, хто не розділили думку блогерки, відео антихейт спричинило ще більший шквал емоцій. Люди пишуть, що не треба ганьбити Закарпаття російськими піснями та мовою.

Раніше "Телеграф" писав, що Соня Морозюк повідомила про розрив заручин із Гринкевичем.