Кетчуп чи сифіліс? На руці Трампа з’явилися загадкові червоні плями

Читать на русском
Автор
1579
Дональд Трамп
Дональд Трамп. Фото Відкриті джерела

У соцмережах назвали можливі причини появи плям

На долоні експрезидента США Дональда Трампа помітили червоні плями. На них звернули увагу, коли він у середу, 17 січня, під час вітання прихильників помахав їм рукою.

Про це пише BILD. Користувачі соціальних мереж зазначили, що цих плям не було на руках Трампа, коли він виступав 16 січня у Нью-Гемпширі.

Своєю чергою ексрадник Білла Клінтона Джеймс Карвілл заявив, що "це виглядає як сифіліс". Інші пишуть, що Трамп обпікся праскою чи свіжими пончиками. Треті стверджують, що це кетчуп.

Водночас доцент дерматології лікарні Маунт-Сінай у Нью-Йорку доктор Джошуа Цайхнер назвав три можливі варіанти появи плям у Трампа, пише Business Insider. Одним із них може бути сухість рук.

Цайхнер заявив, що сухість є найпоширенішою причиною виникнення пухирів та ран. Її можна отримати від погоди, або від надмірного миття рук. Другий варіант має шанс на існування, адже Трамп стверджував, що є "гермофобом", тобто людиною, яка боїться мікробів.

Також він згадав гру в гольф, яку любить Трамп. Тому, за словами Цайхнера, пухирі можуть бути викликані "тертям від таких видів діяльності, як гольф, важка атлетика чи бейсбол". Слід зазначити, що рана розташована на тій частині долоні, яка тримає ключку.

Крім того, лікар назвав однією з причин сік лайма. За словами Цайхнера, сік лайма під впливом сонячного світла може спричинити хімічний опік шкіри. Цей процес ще відомий під назвою "опік "Маргаритою". Але такий сценарій малоймовірний, тому що, по-перше, Трамп не вживає алкоголю, по-друге, сонячного світла того дня майже не було.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський переконаний, що Америка й надалі підтримуватиме Україну, навіть якщо на президентських виборах у США перемогу отримає Дональд Трамп. Він упевнений, що одна людина не може змінити весь народ.