Путін виправдав Гітлера: користувачів мережі вразило нове трактування історії

Читать на русском
Автор
3322
Володимир Путін та Такер Карлсон
Володимир Путін та Такер Карлсон. Фото Відкриті джерела

Бідний добрий Гітлер

У своєму славнозвісному інтерв’ю президент Росії Володимир Путін звинуватив у нападі нацистської Німеччини на Польщу 1939 року самих поляків. Вона "змусила" Адольфа Гітлера на себе напасти, оскільки "загралася" і виявилася "надто незговірливою".

Про це він розповів в інтерв'ю Такеру Карлсону. Путін вважає, що фюреру не залишалося нічого іншого, як окупувати частину Польщі.

Аргументуючи власне вторгнення в Україну під приводом "боротьби з нацизмом", Путін договорився до того, що почав виправдовувати Гітлера. Він навіть звинуватив Польщу в тому, що вона стала жертвою агресії нацистської Німеччини першою з європейських країн.

"Все-таки змусили! Поляки змусили, вони загралися і таки змусили Гітлера розпочати Другу світову війну саме з них. Чому почалася війна 1 вересня 1939 року саме з Польщі? Вона виявилася незговірливою. І Гітлеру нічого не залишалося при реалізації його планів почати саме з Польщі", – сказав російський диктатор.

Також він виправдав і окупацію Польщі Радянським Союзом. При цьому Путін неодноразово ототожнив СРСР та Росію, яка входила до союзу на правах однієї з республік.

Таке викривлення історичних подій 20 століття у мережі викликало шквал емоцій.

Так, Telegram-канал "Pravda Gerashchenko", назвав Путіна кремлівським маразматиком, який не тільки не знає історію, а й продовжує говорити про своє "унікальне" миролюбство.

Pravda Gerashchenko

Користувач Twitter (Х) під ніком "Професор Преображенський" написав: "Бідний добрий Гітлер не хотів, а його змусили почати Другу світову".

Пост з Twitter (Х)

Більшість користувачів шоковані новим трактуванням історії та викривленням фактів.

Коментар щодо виправдання Гітлера
Коментар щодо виправдання Гітлера

У Twitter (Х) вже починають жартувати про забутий російським диктатором пакт Молотова-Рібентропа.

Забутий пакт Молотова-Рібентропа
Забутий пакт Молотова-Рібентропа

Раніше "Телеграф" писав, про топ-5 абсурдних заяв Путіна в інтерв’ю Карлсону.