"Ще одна ознака жорстокості Путіна": віцепрезидентка США прокоментувала смерть Навального (відео)

Читать на русском
Автор
1595
Гарріс прокоментувала смерть Навального
Гарріс прокоментувала смерть Навального. Фото Колаж "Телеграфу"

Камала Гарріс зробила заяву щодо смерті Олексія Навального.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс прокоментувала раптову смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Та попередила: Штатам "буде що сказати", коли вони отримають підтвердження щодо смерті політика.

Відповідну заяву Гарріс зробила під час Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє "Телеграф".

"Ми всі щойно отримали повідомлення про те, що в Росії помер Олексій Навальний. Звичайно, це жахлива новина, і зараз ми працюємо над тим, щоб підтвердити це. Я молюся за його родину, включаючи його дружину Юлію, яка сьогодні з нами. І якщо це підтвердиться, це буде ще однією ознакою жорстокості Путіна. Яку б історію вони не розповідали, давайте будемо чіткі: відповідальність несе Росія, і нам буде що про це сказати трохи пізніше", — сказала віцепрезидентка США.

Нагадаємо, вдень 16 лютого Федеральна служба виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному округу РФ повідомила про смерть Навального. За даними ЗМІ, у нього відірвався тромб. Президент України Володимир Зеленський заявив, що Навального вбив російський диктатор Володимир Путін.

Раніше "Телеграф" проаналізував що говорив Навальний про Україну. Деякі з його заяв сприйняли в нашій країні вкрай неоднозначно.