"Абсолютне зло": Єрмак жорстко висловився про Путіна після смерті Навального

Читать на русском
Автор
1986
Андрій Єрмак висловився про Путіна на тлі смерті Навального
Андрій Єрмак висловився про Путіна на тлі смерті Навального. Фото Колаж "Телеграф"

Для диктатора Путіна життя росіян – ніщо

Після новин про раптову смерть опозиціонера Олексія Навального у колонії Росії голова Офісу президента Андрій Єрмак висловився щодо російського диктатора Володимира Путіна. Він підкреслив, що президент РФ страшенно боїться будь-якої конкуренції.

У своєму Telegram-каналі Єрмак написав, що для російського "лідера" життя росіян нічого не означають. Варто додати, що пост безпосередньо не адресований цій ситуації, проте він з’явився на тлі цієї події.

"Путін – максимальне зло, яке боїться будь-якої конкуренції. Життя росіян для нього – це ніщо. Усі, хто закликає до переговорів, повинні зрозуміти, що вірити йому не можна. Єдина мова, яку він розуміє – сила", — йдеться у повідомленні.

Довідково: Олексій Навальний був відомим у Росії опозиціонером. Його вважали особистим ворогом диктатора Володимира Путіна.

На початку серпня 2023 року його відправили до колонії особливого режиму за статтею про екстремізм на 19 років. Проте вже у грудні він загадково зник із місця свого перебування. Упродовж кількох тижнів його колеги буквально вели пошуки зниклого. Пізніше з’ясувалося, що він знаходиться у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, у колонії "Полярний вовк".

Як повідомляють росЗМІ, Навальному стало погано близько першої години дня 16 лютого. Йому викликали медиків, проте відкачати його не вдалося. О 14:17 він помер. Наголошується, що у нього нібито відірвався тромб. При цьому адвокат навального навідувався до нього до колонії за день до події і з ним усе було гаразд.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в скандальному інтерв’ю, яке Путін дав американському пропагандисту Такеру Карлсону, диктатор заявив, що Росія має шкодувати, що не атакувала Україну раніше 2022 року.