Чим замінити капронові колготки: п’ять стильних ідей для зимового образу (фото)

Читать на русском
Автор
Модний лук взимку повинен приносити комфорт та радість
Модний лук взимку повинен приносити комфорт та радість. Фото Freepik

У морози можна одягатися і тепло, і модно

Використання капронових колготок у зимовий період не є найкращим вибором. Навіть ті, що мають щільність 100 або 180 DEN (з додаванням вовняних/бавовняних волокон або мікрофібри), не забезпечать надійного захисту від морозу та холодного вітру. Рекомендується відкласти їхнє використання до початку весни.

Яку альтернативу можна вибрати для тонких колготок, щоб забезпечити ногам надійне тепло і виглядати стильно? Oboz.ua пропонує декілька варіантів.

Що вдягнути замість капронових колгот узимку

  • Утеплені колготки

Підходять моделі із вовни мериноса, флісу або кашеміру. Вони відмінно зберігають тепло і гармонійно поєднуються із в’язаними, шкіряними або джинсовими сукнями та спідницями різних фасонів.

Як модно одягнутися взимку 2024
Особливо популярні у 2024 році стьобані спідниці
  • Термобілизна

Функціональна білизна, що активно відводить вологу і зберігає тепло. Рекомендується використовувати під костюмами, джинсами чи штанами. Кращий вибір – вироби з високим вмістом шерсті мериноса, така білизна більш ефективно зберігає тепло та міцну.

З чим носити білі джинси
Взимку можна виглядати романтично та стильно
  • Утеплені штани

Цей елемент гардероба забезпечує відмінний захист від холоду та створює відчуття комфорту. Доповніть свої вбрання штанами вільного крою з додаванням вовни, прямими штанами з твіду, букле або флісу.

Стильний лук в модному кольорі
Вибирайте карго чи класичні палаццо
  • Утеплені легінси

Вибирайте кашемірові легінси, вироби з екохутром або додаванням вовни. Можна поєднувати їх зі спортивним одягом або використовувати для утеплення образів із максіспідницями, довгими сукнями або штанами вільного крою.

З чим носити пуховик
Легінси поєднуються з усім
  • Шкіряні штани

Слід зазначити, що не кожна модель виглядатиме стильно. Перевагу слід віддавати лаконічним дизайнам (прямого крою, матової або блискучої шкіри, монохромні або з мінімалістичним візерунком), уникаючи лакованих, яскравих або дуже обтислих моделей.

Модні шкіряні штани на зиму 2024
Стрітстайл на зиму 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, які кашемірові светри модні цієї зими. Дивіться у наступній статті найстильніші луки.