Як стильно обіграти широкий светр у зимових образах: топ-5 ідей на кожен день

Читать на русском
Автор
Як красиво та стильно поєднувати светри у зимових луках
Як красиво та стильно поєднувати светри у зимових луках. Фото Freepik

Широкий светр можна стильно вплітати в образи взимку

Затишні теплі светри саме те, що треба для зимових холодів. Такий светр може стати головною родзинкою образу та улюбленою річчю у гардеробі. "Телеграф" вже розповідав, які кольори будуть модними у 2024 році, а сьогодні ділиться ідеями, як вплітати у зимові образи об’ємні светри.

Топ-5 ідей, як носити широкі светри

Светр з джинсами

Одне з найпростіших і практичних поєднань, це улюблений светр із джинсами. Однак просто не означає нудно або некрасиво. Широкі светри відмінно поєднуються з різними фасонами джинсів і можуть виглядати дуже стильно, особливо якщо додати прикраси та аксесуари.

светр із джинсами
Фото: Pinterest

Светр зі шкіряними штанами

Чорні шкіряні штани чудово поєднуються з оверсайз светрами. Найкраще зіграти на контрасті та до чорних штанів підібрати яскравий відтінок светра.

светр зі шкіряними штанами
Фото: Pinterest

Светр з білою сорочкою

Широкі "висячі" светри круто поєднуються з білими сорочками або водолазками, одягненими під низ. Таке поєднання зробить образ більш елегантним та діловим.

светр і біла сорочка
Фото: Pinterest

Светр і білі штани

Светри-оверсайз також добре поєднуються з білими штанами і виглядатиме такий образ дуже витончено. До білих штанів підійдуть як яскравіші відтінки светрів, так і пастельні та нюдові.

светр з білими штанами
Фото: Pinterest

Светр зі спідницею-міді

Якщо більше любите носити спідниці, ніж штани, обирайте довжину міді, вона чудово поєднується із широкими светрами різних відтінків.

светр зі спідницею
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як модно носити шарф цієї зими. Схеми вузлів та як красиво зав’язати улюблений шарф.