Ідеї березневого манікюра: топ-3 трендів на довгі та короткі нігті (фото)

Читать на русском
Автор
1175
Різне покриття для кожного нігтя буде актуальним навесні 2024 року
Різне покриття для кожного нігтя буде актуальним навесні 2024 року. Фото instagram.com/overglowedit

Новий сезон завжди приносить нові тренди

Хоча зима і не закінчилася, багато стилістів вже склали список того, що буде модно і актуально наступного весняного періоду. Це саме стосується і сфери нейл-індустрії.

Весна — час натхнення, коли виникає бажання спробувати щось новеньке та оновити свій образ. Незвичайний дизайн на нігтях у будь-який сезон — це як акцентний аксесуар, який здатний змінити вигляд так само ефектно, як і модна сукня.

Для того, щоб весняний манікюр приносив необхідну енергію, найкращі фахівці з дизайну нігтів постійно вигадують свіжі ідеї. Їхнє натхнення, досвід та творчий погляд формують актуальні тренди на кожен сезон.

"Телеграф" виділив три дизайни манікюру на березень 2024. Вибираючи дизайн на свої нігті, довгі вони чи короткі, на весну, зверніть увагу на топ трендів.

Манікюр із 3D дизайном

Виділити унікальність жіночого образу допоможе об’ємний манікюр, який став одним із головних трендів у світі сучасного нейл-дизайну.

Манікюр із 3D дизайном
Манікюр із 3D дизайном
Манікюр 3д

Різне покриття для кожного нігтя

У цьому стилі кожен палець вирізняється унікальним відтінком. Така концепція має попит вже не перший рік, а у 2024 році палітра стала більш теплою, ніжною та приглушеною.

Різне покриття для кожного нігтя
Різне покриття для кожного нігтя
Різне покриття для кожного нігтя
різні нігті

Манікюр-тату

Тату для нігтів можуть являти собою зображення, геометричні візерунки, тексти або окремі символи. Зазвичай, вони виконуються в чорному кольорі, тому їх слід наносити на прозору або світлу базу.

Манікюр тату
Манікюр тату
Манікюр тату
Манікюр тату

Раніше ми показували модні варіанти манікюру із "золотом". Це втілення розкоші та вишуканості у трендовому дизайні нігтів.