Crossbody, клатчі, в’язані та інші: які сумки будуть на піку трендів у 2024 році

Читать на русском
Автор
566
Сумка – важливий елемент будь-якого образу
Сумка – важливий елемент будь-якого образу. Фото Freepik

Стиліст розповіла про наймодніші сумки у новому році

Сумка — це важлива частина гардеробу в будь-яку пору року, так що потрібно обирати сумки так само ретельно, як і інші речі та вбрання. "Телеграф" вже розповідав, з чим носити грубі черевики-берці цієї зими, а сьогодні ділиться, які сумки будуть у тренді у 2024 році.

Персональна стилістка Олена Шевченко у своєму Instagram зробила розбір, які сумки будуть на піку трендів у 2024 році. За словами фахівчині, модницям слід звернути увагу на клатчі, в’язані, сумки з кишенями, сумки з металевими заклепками та Crossbody.

Які сумки будуть на піку трендів у 2024 році

Клатч

Клатч — це невелика зручна сумочка, яка має бути в гардеробі кожної модниці. Однак потрібно звертати увагу на середні розміри клатчів, а не зовсім крихітні, куди навіть помада не влізе. За словами стилістки, клатчі є практично у всіх колекціях відомих брендів на 2024 рік.

сумка клатч
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

В’язана сумка

Така модель чудово доповнює та розбавляє навіть базові образи. Як зазначає стилістка, якщо ви обираєте таку сумочку, то вона головний та активний аксесуар, більше не потрібно жодних яскравих аксесуарів.

в’язана сумка
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

Сумка з кишенями

Це один із трендів минулого року, який ще деякий час буде актуальним у 2024 році. Тому, як зазначає стилістка, якщо хочеться пограти, сміливо можна взяти мас-маркет.

сумка з кишенями
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

Сумки із заклепками

Сумка з металевими заклепками чудово підійде для створення незвичайних та неординарних образів. Це не базова сумочка, а більше підійде для окремих образів із сукнями чи костюмами. Однак, якщо женетеся за трендами — сміливо купуйте таку у свій гардероб.

сумка із заклепками
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

Crossbody

Crossbody – це сумки, які носять через плече. Вони зберігають свою актуальність у новому сезоні. Однак, як наголошує стилістка, потрібно вибирати тільки максимально сучасні моделі та форми.

кроссбоді, сумки
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

Раніше "Телеграф" розповідав, як модно носити шарф цієї зими. Схеми вузлів та як зав’язати.