П’ять головних аксесуарів 2024 року, які мають бути у гардеробі кожної модниці (фото)

Читать на русском
Автор
635
Модні тренди 2024 року
Модні тренди 2024 року. Фото Pinterest

Ці речі точно будуть у тренді

Новий 2024 рік тільки почався, і стилісти вже визначили топ-п’ять головних трендів цього року. Як виявилося, є п’ять речей, які будуть на піку цьогорічної популярності. "Телеграф" вже розповідав про три речі з минулого, які будуть модними у 2024 році, а сьогодні ділиться, які аксесуари будуть у тренді цього року.

Серед наймодніших аксесуарів — кепки, сумочки через плече, квіткові елементи, яскраві ремені та окуляри у великій оправі, пише Business Insider. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Кепки

У новому році цей головний убір стане справжнім бестселером. Причому це стосується не лише холодного сезону, а й теплого. У моді будуть кепі з різних матеріалів та з красивим декором.

кепки
Фото: Pinterest

Квіткові елементи

Аксесуари з квітковими мотивами стануть окрасою будь-якого образу. Сміливо обирайте сережки, заколки, брошки тощо з квітковим дизайном і не помилитеся. При цьому стилісти рекомендують робити квіткові аксесуари основним акцентом образу.

квіткові прикраси
Фото: Pinterest

Яскраві ремені із пряжками

Масивні яскраві ремені з великими пряжками повернуться в моду з далеких нульових. Такий аксесуар стане трендовим доповненням будь-якого образу.

пояс
Фото: Pinterest

Сумочки через плече

Такі моделі сумок не втрачають своєї актуальності через свою практичність і легке поєднання в різних образах. У 2024 році вони знову стануть головним трендом, тому сміливо вплітайте їх у свої аутфіти.

сумочка через плече
Фото: Pinterest

Окуляри у великій оправі

Сонцезахисні окуляри у дуже великій оправі та з найекстравагантнішим дизайном – повертаються у тренди. Такий аксесуар стане особливо популярним у літньо-весняний сезон, тому можна доглядати нові моделі вже зараз.

Сонцезахисні окуляри
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, з чим поєднувати хутро, щоб образ завжди виглядав сучасно та стильно. У моді – вінтажні шуби та штучне хутро.