Офісний стиль: як і з чим носити вузьку спідницю-олівець взимку (фото)

Читать на русском
Автор
Спідниця-олівець виглядає чудово в офісному стилі
Спідниця-олівець виглядає чудово в офісному стилі. Фото Freepik

Ідеї образів зі спідницею-олівець

Багато жінок люблять спідниці, проте взимку відмовляються їх носити та ховають подалі у шафу. А ось і дарма, адже є багато стильних варіацій, як можна носити цей предмет гардеробу у зимовий період. "Телеграф" вже розповідав, які спідниці будуть у моді навесні 2024 року, а сьогодні ділиться, як створити ідеальний офісний образ зі спідницею-олівцем.

Офісний стиль зі спідницею-олівцем

Чорний низ, білий верх

Це невмираюча класика, яка актуальна у всі сезони та виглядає дуже стильно у будь-яку пору року. Підберіть якісну спідницю з натуральних матеріалів, а до неї додайте білу блузу або водолазку. Доповнити або розбавити цей лук допоможуть аксесуари, прикраси або піджак.

чорна спідниця, біла блузка
Фото: Pinterest

Картата спідниця та бежевий светр

Картаті спідниці теж модні цього сезону. З їхньою допомогою можна створювати яскраві образи. Не бійтеся експериментувати з довжиною спідниці і взуттям, а "верх" зробіть нейтральним — підійде бежевий джемпер або водолазка.

Картата спідниця
Фото: Pinterest

Спідниця-олівець та об’ємний светр

Тут можна зіграти на контрасті — якщо улюблена спідниця чорна, то до неї можна підібрати об’ємний светр світлих тонів або навіть трохи яскравіших за базові. Знову ж таки, на допомогу у створенні образу прийдуть взуття, сумки, аксесуари.

бежевій свитер, юбка
Фото: Pinterest

Червона спідниця, світлий верх і піджак

Для сміливих і впевнених у собі леді можна створити образ із червоною чи вишневою спідницею-олівцем та світлим верхом. А доповнити образ можна чорним піджаком.

червона спідниця-олівець
Фото: Pinterest

Шкіряна спідниця в офісному стилі

А чому б і ні? Чорні або коричневі шкіряні спідниці також можна використовувати в офісному стилі, комбінуючи їх з білими або чорними блузами. Такий образ зробить вас королевою офісу.

шкіряна чорна спідниця
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно комбінувати шапку, шарф та рукавички у зимових образах. Поради стиліста на зимові холоди.