Які кольори популярні у 2024 році: п’ять трендових відтінків сезону весна-літо (фото)

Читать на русском
Автор
622
Кольори у тренді зроблять ваш аутфіт досконалим
Кольори у тренді зроблять ваш аутфіт досконалим. Фото Freepik

Вони надають образу легкість та свіжість

З часом пурпуровий, бузковий, бордовий, яскраво-жовтий та помаранчевий стали невід’ємною частиною модних тенденцій цього сезону. Однак настав час задуматися про зміну палітри, за прикладом Pantone внісши до неї весняні кольори.

Vogue.ua представляє п’ять відтінків, які слід залишити торік. Замість них ви побачите п’ять альтернатив, які варто додати до свого гардеробу.

Які кольори в моді — літо 2024 року

З приходом весни та літа колір королівського синього поступається своїм місцем ніжнішим відтінкам, таким як babyblue. Цей пастельний колір надає образу спокій та свіжість, що ідеально поєднується із сонячними днями.

модний синій відтінок 2024
Фото: Vogue

Червоний, тренд і 2023 року, залишається сильним та спокусливим цього сезону. Торік модниці тяжіли до бордового, який поступається місцем пристрасті чистого червоного.

модний колір 2024 червоний
Пристрасний образ підкреслюють аксесуари в тон. Фото: Vogue

Темно-зелений поступається пастельному зеленому, який відрізняється романтичними та ніжними відтінками. Його легко поєднувати з іншими елементами гардеробу.

трендовий зелений колір 2024
Такий відтінок підкреслює стриману елегантність. Фото: Vogue

Золото, що тривалий час присутнє в аксесуарах і прикрасах, поступається своїм місцем сріблу. У 2024 році срібні відтінки стають особливо актуальними, витісняючи золото та надаючи образу вишуканості.

металік в образі тренди 2024
Срібло у тренді. Фото: Vogue

Ніжно-жовтий та блідо-рожевий витісняють яскравіші та насичені відтінки і стають новою трендовою палітрою. Вони надають образу легкість та свіжість.

модний колір 2024
Пастельні відтінки роблять образ актуальним та сучасним. Фото: Vogue

Нещодавно ми розповідали, який колір буде модним у 2024 році за версією Інституту кольору Pantone. Дивіться, як виглядає головний тренд сезону на подіумах та у повсякденних луках.