Будете найкрасивішою в День святого Валентина: ідеї стильних та яскравих образів

Читать на русском
Автор
Що вдягнути в День святого Валентина
Що вдягнути в День святого Валентина. Фото freepik.com

Завдяки цим ідеям ви сяятимете в День усіх закоханих

Для Дня усіх закоханих хочеться підібрати найкрасивіший та найстильніший образ. Однак зробити це не легко. Хочеться мати неперевершений вигляд, але не переборщити з яскравістю й відвертістю в образі. Раніше ми ділилися небанальними ідеями манікюру для цього свята. Тепер розповімо, що вдягнути, аби виглядати неперевершено в цей день.

"Телеграф" підібрав для вас ідеї стильних і яскравих луків. Обравши один з них, ви будете сяяти в День святого Валентина.

Що вдягнути в День святого Валентина

Червоний — щасливий колір цього свята. Тому варто обрати сукню цього відтінку. Вона може бути будь-якого фасону та бренду. Наприклад, обтисла червона сукня довжини міді з відкритими плечима зробить вас більш впевненою та розкішною.

Якщо вам подобаються класичні вбрання, слід обрати мініспідницю, чорну водолазку і червоний піджак оверсайз. Такий акцентний елемент зробить ваш образ особливим.

Що вдягнути на День святого Валентина
Фото: pinterest.com

Якщо ви святкуватимете День святого Валентина вдома, можна вдягнути комфортний светр з цікавим принтом. Штани теж можна підібрати яскраві.

Що вдягнути на День Валентина
Фото: pinterest.com

Для романтичних натур існує рожевий колір. Спробуйте створити образ зі світлих джинсів, білої футболки і рожевого піджака.

Варіанти образів на День святого Валентина
Фото: pinterest.com

Для створення більш яскравого образу можна обрати червоні шорти оверсайз, червону сорочку та рожевий кардиган. Прикрасити такий святковий аутфіт можна червоним обручем на волоссі і сумочкою в тон.

Що вдягнути на День усіх закоханих
Фото: pinterest.com

Розкішним варіантом буде червона сукня в рубчик. Такий образ точно не залишить вас без уваги в цей день.

Нагадаємо, що "Телеграф" ділився ідеями подарунка на День усіх закоханих. Ми підібрали небанальні ідеї, як зробити приємно коханій людині в цей день.