Зробіть свій лук цікавішим: які колготки у тренді цієї весни (фото)

Читать на русском
Автор
Колготки зроблять будь-який лук цікавішим
Колготки зроблять будь-який лук цікавішим. Фото Pinterest

Розповідаємо, які колготки будуть модними навесні 2024

Капронові колготи — важливий елемент весняного гардероба. Вони можуть стати акцентом будь-якого образа або ж зробити його більш елегантним. Тому треба знати, які капронові колготи модні в цьому сезоні. А раніше ми розповідали про головні тренди в одязі в 2024.

2024 рік — час яскравих перевтілень і сміливих кольорів. У колготках це також можна помітити. Про це пише gazeta.ua.

Які колготки в тренді навесні 2024

Червоні колготи. Цей колір дуже актуальний в цьому сезоні. А червоні колготи користуються популярністю ще з зими. Носити такі колготи модно з тренчами, сукнями і черевиками.

Червоні колготи
Фото: pinterest

Колготи в горошок. В образі, де присутні такі колготи, треба обережно підбирати інші його елементи. Важливо не перенаситити лук акцентами, щоб він не був рябим. Колготи в горошок стильно поєднуються з короткими сукнями та спідницями.

Колготи в горошок
Фото: pinterest

Білі колготки. Цей тренд ідеально підходить до спідниць та лоферів. Для тих, хто любить яскраві акценти, можна вдягнути чорний лук, прикрасивши його білими колготами.

Білі колготи
Фото: pinterest

Колготки в сітку. Цей тренд для тих, хто любить бути в центрі уваги. Лук з такими колготами можна доповнити шортами з високою посадкою або сукнею довжини міді.

Колготи в сітку
Фото: pinterest

Колготки з логотипами. Вони додадуть вашому образу вишуканості. З трикотажною сукнею вони матимуть стильний і "дорогий" вигляд.

Колготи з логотипами
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять головних трендів весни 2024. Ми поділилися, які відтінки і фасони в моді в цьому сезоні.