Будьте в центрі уваги: ідеї трендового манікюру весни 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
3610
Ідеї трендового весняного манікюру
Ідеї трендового весняного манікюру. Фото Pinterest

Серед цих ідей точно знайдете щось для себе

Дуже складно визначитися, який зробити манікюр, особливо весною 2024, в період яскравих кольорів та стильних дизайнів. Варто прикрасити свої нігті в цьому сезоні принтами та трендовими відтінками.

Весною 2024 в моді блакитний, зелений, кораловий, ніжно-рожевий і лавандовий кольори. Серед дизайнів актуальні асиметричні лінії, втирка, хаотичні принти. Про це повідомляє "Телеграф".

Який манікюр зробити у травні 2024

Чудовий вигляд буде мати манікюр зі срібними хаотичними лініями на ніжно-блакитному фоні. Такий варіант стриманий та особливий водночас. Оскільки у тренді сухоцвіт, таким дизайном можна сміливо прикрашати нігті, а якщо поєднати його з лавандовим кольором, виглядатиме неперевершено.

Трендовий манікюр весна 2024
Фоот: pinterest
Який манікюр зробити весною 2024
Фото: pinterest

Одне серед перших місць у трендах займає втирка. Це перламутрове сяйво виглядає "дорого" і розкішно. На п’єдесталі нейл-арту також френч. Основу можна робити молочною, а кінчик нігтя — кораловим. Такий манікюр точно притягне до вас усі погляди. Для того, щоб точно бути в центрі уваги, можна обрати зелений колір і додати анімалістичний принт.

Манікюр втирка 2024
Фото: pinterest
Френч весна 2024
Фото: pinterest
Манікюр з зебриним принтом 2024
Фото: pinterest

Раніше"Телеграф" ділився ідеями чорного манікюру. Таке покриття нігтів сподобається поціновувачам естетики цього кольору.