Гонявся за дівчиною і ліз у бійку з персоналом: п'яний російський генерал зганьбився в готелі (відео)

Читать на русском
Автор
Олег Завгородній
Олег Завгородній. Фото Колаж "Телеграфу"

В результаті хулігана відпустили навіть без складання протоколу

У російському Калінінграді затримали високопосадовця федеральної митної служби Росії, який влаштував п’яний бешкет у п’ятизірковому готелі Crysal House. Він приїхав туди на робочу нараду.

Як повідомляє Telegram-канал Astra, йдеться про начальника управління тилового забезпечення генерал-лейтенанта Олега Завгородного. Він приїхав до Калінінграда на нараду за підсумками оперативно-службової діяльності.

Проте за даними каналу, генерал разом із заступником керівника ФМС генерал-полковником Андрієм Струковим перебрав алкоголю та почав бешкетувати. Спочатку він поліз у бійку з персоналом готелю, а потім викликав до себе "дівчину", за якою ганявся по всьому готелю. Внаслідок віп-хулігана затримали силовики, які прибули на місце інциденту.

Увага! На відео є ненормативна лексика

Втім, навіть після того, як Завгородного закували у наручники та доставили до відділення МВС, він не заспокоївся. Генерал намагався штовхати ногами співробітників відділення та погрожував їм звільненням, нецензурно висловлюючись. В результаті генерала, за даними каналу, відпустили навіть без складання протоколу, при тому, що значна частина його пригод була зафіксована на відео.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на війні в Україні було ліквідовано російського екс-генерала, колишнього начальника УМВС Єкатеринбурга Ігоря Трифонова, засудженого за отримання хабарів і зберігання патронів. Це сталося наприкінці минулого року.