Поки не Кремль, але дуже близько: поряд із Червоною площею у Москві спалахнула потужна пожежа (відео)

Читать на русском
Автор
2324
Небо заволокло димом
Небо заволокло димом. Фото МНС РФ

Поруч знаходиться ГУМ

Поруч із Червоною площею у столиці Росії Москві вранці у вівторок, 6 лютого спалахнула пожежа. Полум’я вже охопило 150 квадратних метрів.

Як повідомили у МНС Росії, займання сталося у чотириповерховій будівлі. Наразі вона перебуває на реконструкції. Про причини пожежі не повідомляється.

"У будівлі на вулиці Нікольській працюють пожежно-рятувальні підрозділи. Відомостей про постраждалих не надходило", — йдеться у повідомленні в Telegram-каналі відомства.

Як уточнюють росЗМІ, пожежа розпочалася на другому поверсі в будинку номер 4 на Нікольській вулиці. За цією адресою розташований чотириповерховий офісний центр, по сусідству з ним — ГУМ (торговельний комплекс).

"Червона площа в диму. Це горить будівля на Нікольській вулиці. Будинок реконструювали, але щось пішло не так", — підписали в мережі кадри із густим чорним димом у центрі Москви.

Як повідомляв "Телеграф", Москва нерідко горить — 28 січня там спалахнула потужна пожежа в будівлі Театру сатири. З-під його купола валив густий дим, полум’я охопило 350 квадратних метрів.

А перед цим, 30 січня, у центрі російської столиці зайнялася будівля на вулиці Гіляровського, 29. У ній розташовані столичний комітет Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ) та пожежно-рятувальна частина.