З Днем ангела Івана 2024: милі листівки для близьких та друзів

Читать на русском
Автор
616
7 липня за старим церковним календарем відзначається День ангела Івана
7 липня за старим церковним календарем відзначається День ангела Івана. Фото Телеграф

Ім’я Іван дуже популярне в Україні та за її межами

У суботу, 7 липня, за старим церковним календарем всі Івани відзначають свій День ангела. Сьогодні їхнім небесним покровителем є пророк Іоанн Предтеча. Зазначимо, що святий Іоанн — один із найшанованіших святих, Різдво якого за новоюліанським стилем відзначалося 24 червня.

Ім’я Іван у буквальному перекладі з давньоєврейського означає "буде помилуваний", а в біблійному контексті — "Бог помилував", "Бог змилостивився", "милість Божа". Це ім’я популярне по всьому світу і зустрічається у різних формах: Джон, Йохан, Хуан, Йоганн, Іоанн та інших.

Іван відрізняється спокоєм та доброчесністю. Він повільний і вкрай негативно ставиться до поспіху. Іван часто віддає перевагу ручній праці, але також здатний досягти успіху і в інтелектуальній діяльності.

На честь дня іменин Івана 2024 "Телеграф" підготував красиві листівки та вітальні картинки до свята. Побажайте Івану всього найкращого у його День ангела!

Привітання з іменинами Івана у картинках: листівки

листівка з днем ангела івана
листівка з днем ангела іване вітаю
картинка іване з днем ангела
зображення з днем ангела івана
листівка ваню з днем ангела

Ще раніше "Телеграф" опублікував добірку побажань у листівках та картинках із Днем ангела Івана 2024, якими ви можете легко привітати близького чи просто знайомого.