Смерть аташе посольства США у Києві: в Держдепартаменті дали офіційний коментар

Читать на русском
Автор
1613
В Держдепі вперше прокоментували смерть дипломата Новина оновлена 27 червня 2024, 02:59
В Держдепі вперше прокоментували смерть дипломата. Фото Shutterstock

Попередньо, дипломат помер від природних причин

Державний департамент США підтвердив смерть військового аташе посольства Сполучених Штатів у Києві 25 червня. Там зазначили, що дипломат, попередньо, помер від цілком природних причин.

Про це заявив речник Держдепу США Меттью Міллер під час брифінгу 26 червня. Він зазначив, що смерть дипломата підтверджується, проте поки що жодного криміналу в цьому інциденті не знайдено.

"Ми можемо підтвердити смерть держслужбовця США, який був підпорядкований керівнику місії в посольстві в Києві… Є розуміння, що він помер природною смертю", – сказав Міллер у відповідь на питання представників преси.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на Буковині виявили мертвим військового Михайла Димитраша, який вирушив у відпустку та безвісти зник у той час. Його розшукували протягом півтора місяця та знайшли у межах села Маршинці. Коли чоловіка все ж таки вдалося знайти, його труп був у такому стані, що впізнати його було складно.

Раніше "Телеграф" розповідав, що померла зірка "Голодних ігор" Дональд Сазерленд. Акторові було 88 років. Також ми писали про смерть легендарної французької акторки Анук Еме. Вона відійшла у вічність у віці 92 років.