Шість років тому не стало зірки "Дизель Шоу": як у молодості виглядала актриса Марина Поплавська (фото)

Читать на русском
Автор
2643
Марина Поплавська загинула у віці 48 років Новина оновлена 20 жовтня 2024, 17:29
Марина Поплавська загинула у віці 48 років. Фото Колаж Телеграфу

Актриса загинула в ДТП 20 жовтня 2018 року

Рівно 6 років тому загинула у страшній автоаварії українська актриса Марина Поплавська. Це сталося на шляху зі Львова до Києва, коли актори "Дизель Шоу" поверталися з чергового гумористичного концерту.

Неймовірної жінки не стало на 49 році життя. Поплавська, яка народилася у місті Звягель (до 2022 року Новоград-Волинський) Житомирської області, здобула популярність завдяки участі у вищій лізі КВК у команді "Дівчата з Житомира". Виступала на різноманітних музичних фестивалях, була актрисою у проєктах "Дизель Студіо".

Поплавська понад 20 років викладала українську мову та літературу у житомирській школі № 33, поєднуючи роботу акторки з учителюванням. Однак через нестачу часу у 2017 році зірка звільнилася з учбового закладу.

Перш ніж стати знаменитою, Марина Поплавська навчалася на факультет української філології Житомирського державного університету імені Івана Франка. Там й проявилися її акторські та гумористичні таланти.

Якою Марина Поплавська була у молодості

марина поплавська у молодості
марина поплавська у молодості

Смерть Марини Поплавської

Актриса загинула у ДТП у ніч на 20 жовтня 2018 року, коли актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова після чергового виступу. За попередніми даними, водій автобуса, в якому їхали артисти "Дизель шоу", не впорався з керуванням, внаслідок чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. 22 жовтня Поплавську поховали на Корбутівському кладовищі в Житомирі. Пізніше у грудні того ж року артистку посмертно нагородили орденом "За заслуги".

марина поплавська могила
Могила Марини Поплавської. Фото: instagram.com/marina_dizelshow

Сьогодні художній керівник "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов на особистій сторінці в Фейсбуці вшанував память своєї колеги: "Згадаємо теплими словами нашу Марину Поплавську, якої не стало 6 років тому. Хочу подякувати їй, що була з нами і обрала з нами спільний шлях. Ми з нею однієї крові. Мега-жінка, мега-актриса, мега-харизма! Царюй там, на небі, літай над нами та оберігай! Дякую за все".

марина поплавська
Фото: instagram.com/dizelstudio
марина поплавська
Фото: instagram.com/dizelstudio

Нагадаємо, що нещодавно російському рок-музиканту Олександру Градському встановили памятник. Це сталося лиш через 3 роки після смерті артиста.