"Чи зможуть її кістки потім взагалі функціонувати": У РФ образили американців, які пожаліли 12-річну російську фігуристку

Читать на русском
Автор
2695
Маргарита Базилюк
Маргарита Базилюк. Фото instagram.com/margarita_bazylyuk

Через аномальні навантаження у дитинстві в майбутньому у спортсменок можуть бути серйозні проблеми зі здоров’ям

Днями в РФ у відповідь на чемпіонат Європи з фігурного катання, куди не допустили росіян, провели чемпіонат зі стрибків, який виграла 12-річна Маргарита Базилюк. У США вважають, що стрибкова програма юної росіянки була настільки складною, що в майбутньому у неї можуть виникнути проблеми зі здоров’ям.

Цю тему обговорювали блогери Дейв Ліз та Джонатан Баєр у новому випуску подкасту "The Skating Lesson", передає sport24.ru. У відповідь заслужений тренер Росії з фігурного катання Олександр Жулін у коментарі Р-Спорт назвав США русофобською країною.

Ліз заявив, що для нього шоу з четверними стрибками 12-річної дівчинки це "огидно". "Чи зможуть її кістки потім взагалі функціонувати?" — заявив він.

"Послати б його, звичайно, подалі. Для мене американський журналіст – це ніщо, бо русофобська країна.

Інша річ, так, що 12-13 років – найкращий вік для того, щоб стрибати. Логічно, нічого страшного, тіло крутиться. Тому недарма підняли віковий ценз.

Вона підросте зараз і перестане їх стрибати, все у неї функціонуватиме. Навпаки, якраз у дитячому віці, діти колись падають, з ними нічого не трапляється”, – заявив Жулін.

Маргарита Базилюк виконала каскад із 2 четверних стрибків

Раніше популярна російська фігуристка, дворазова чемпіонка світу, дворазова срібна призерка Олімпійських ігор Євгенія Медведєва розповіла, що в російській лікарні їй гасили об спину цигарку.

Нагадаємо, у РФ образили суддів, які на ЧЄ-2024 не віддали перемогу росіянці Губановій, яка виступає під прапором Грузії.