Плей-офф Євро-2024: букмекери назвали фаворита матчу Боснія та Герцеговина — Україна

Читать на русском
Автор
Збірна України є фаворитом півфінального матчу плей-офф Євро Новина оновлена 31 січня 2024, 13:37
Збірна України є фаворитом півфінального матчу плей-офф Євро. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Підопічні Сергія Реброва лідирують на ставках букмекерів

Збірна України з футболу є фаворитом на ставках букмекерів у матчі півфіналу плей-офф відбіркового турніру Євро-2024. Суперником українців у цій грі буде команда Боснії та Герцеговини.

Ставки на перемогу команди України в основний час приймаються з коефіцієнтом 2:00, у той час як на нічию можна поставити з коефіцієнтом 3,55, а на перемогу господарів матчу (гра пройде в Боснії та Герцеговині) — 3,85, повідомляє Favbet.

На прохід команди, перемогу у додатковий час чи серії пенальті, букмекери приймають ставки, відповідно, 1,50 – на Україну, 2,68 – на Боснію та Герцеговину.

Матч Боснія та Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня, початок гри о 21.45 за київським часом. Якщо українська команда переможе у півфіналі, то у вирішальній грі за путівку на Євро побореться з переможцем іншої півфінальної пари Ізраїль — Ісландія. Фінальний матч відбудеться 26 березня.

Збірна України завершила груповий етап відбірного турніру Євро-2024 на 3-му місці, пропустивши вперед команди Англії та Італії. При цьому у вирішальному матчі за 2-е місце з італійцями нашій команді була потрібна перемога, але арбітр не побачив порушення правил в епізоді в штрафному майданчику "Скуадри Адзурри" наприкінці гри, коли захисник порушив правила на гравця збірної України. Крім того, помічник арбітра на VAR також не вказав на цей епізод рефері. У підсумку матч завершився з рахунком 0:0, який влаштував збірну Італії.

Як повідомляв "Телеграф", президент УЄФА Александер Чеферін заявив, що хоче бачити команду Боснії та Герцеговини на Євро-2024. Свою заяву він зробив до початку жеребкування плей-офф Євро-2024.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу