Футболіст "Манчестер Юнайтед" хоче грати за збірну України (відео)

Читать на русском
Автор
Зак Бауманн (праворуч)
Зак Бауманн (праворуч). Фото twitter.com/Joseph40401906

Батьки гравця родом із Коломиї (Івано-Франківська область)

Юний англійський футболіст Зак (Захар) Бауманн, який виступає за "Манчестер Юнайтед" U-18, хоче грати за збірну України. Напередодні 17-річний український воротар підписав контракт із "Реалом".

Про це повідомляє "ПРОФУТБОЛ Digital". Англієць українського походження народився в Болтоні та з 6 років грає за академію МЮ. Скаут англійських збірних Джеррі Лучка розповів, як знайшов Захара, а також про бажання юного гравця грати за Синьо-жовтих. За футболістом також стежать скаути англійських збірних.

"Коли йому було 15 років, один з наших скаутів бачив, як він грав, і він представив його ім’я на збірну Англії. Ми стежили за Захаром і далі дивимося, як він грає.

Але ми знаємо, що він має можливість, якщо хоче, то може за збірну України грати теж. Мені говорила його мама, і я говорив із Захаром. Він казав, що дуже зрадіє, якщо в нього буде можливість грати за збірну України", – сказав Лучка.

Раніше в Україні пролунав скандал через те, що тренери юнацької збірної України не помічають Данила Кревсуна, який грає за юнацьку команду "Боруссії" Д.

Нагадаємо, в Англії розкритикували Михайла Мудрика через відсутність "футбольного інтелекту".