"Відсутній футбольний інтелект": в Англії поставили діагноз Мудрику

Читать на русском
Автор
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото instagram.com/chelseafc

Українець поки не показав свої найкращі якості в Англії

Колишній форвард "Астон Вілли" Габріель Агбонлахор розкритикував Михайла Мудрика за провальну гру в матчі 22 туру чемпіонату Англії сезону 2023/24 проти "Ліверпуля" (1:4). Українець вийшов у цьому поєдинку на заміну і не реалізував вбивчий момент.

Відповідний коментар Агбонлахора наводить talksport. Англієць вважає, що в українського вінгера відсутній "футбольний інтелект".

"Челсі" виглядав так, ніби їм було байдуже, програють вони чи ні. Це те, що я зрозумів із матчу, вони настільки погано грали. Вони не виглядали так, наче їх хвилювала поразка.

"Бадьяшиль показав, ймовірно, найгіршу гру центрального захисника, яку я бачив у Прем’єр-лізі за останні два сезони. Він був жахливий, Чілуелл не був чудовий, а потім вийшов Мудрик — він нічому не навчився. Він натикається на суперників, вибиває м’яч із гри, і несхоже, що він має хоч якийсь футбольний інтелект", — заявив Агбонлахор.

Нагадаємо, "Челсі" придбав Мудрика у "Шахтаря" взимку 2023 року за рекордну суму. Українець провів 41 матч за Синіх, відзначившись лише 4 голами та 4 асистами. Михайло допоміг лондонцям вийти у фінал Кубка англійської ліги, а на чвертьфінальній стадії турніру він навіть визнавався найкращим гравцем. Фінал Кубка запланований на 25 лютого, там на "Челсі" чекає зустріч з "Ліверпулем".