Лунін буде основним — у "Реалі" визначились із воротарем на найближчий час

Читать на русском
Автор
Луніна особисто похвалив президент "Реала"
Луніна особисто похвалив президент "Реала". Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Українець буде "першим номером" команди до повернення травмованого Тібо Куртуа.

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті довірятиме місце українському голкіперу Андрію Луніну в основному складі до повернення травмованого Тібо Куртуа. Це рішення тренер ухвалив після матчу з "Хетафе", що відбувся посеред тижня.

Анчелотті зібрав всю команду на тренувальній базі та оголосив, що Лунін тепер стане основним воротарем. Про це повідомляє Defensa Central.

У четвер, 1 лютого, відбувся перенесений матч 20-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграли "Хетафе" та мадридський "Реал". "Королівський клуб" виграв із рахунком 2:0. Український голкіпер вийшов у стартовому складі та провів "сухий" матч.

За інформацією видання, саме після цієї гри Карло Анчелотті ухвалив ключове рішення щодо українця. Андрій своєю надійною грою викликав захоплення у італійського тренера і тепер саме Лунін має зіграти у ключових матчах проти "Атлетико", "Жирони" та у протистоянні з "РБ Лейпцигом" у 1/8 фіналу ЛЧ.

У нинішньому сезоні Лунін вже провів 10 матчів у складі команди у Ла Лізі (пропустив 5 голів), дві гри у Лізі чемпіонів (-1) та по одному матчі у Кубку (-4) та Суперкубку Іспанії (-1). Таким чином, у 14 матчах український голкіпер пропустив 12 голів.

Раніше Луніна особисто похвалив за суперсейв президент "вершкових" Флорентіно Перес.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу