"Другий Лунін": "Реал" підпише 2-метрового українського воротаря

Читать на русском
Автор
533
Ілля Волошин
Ілля Волошин. Фото rayomajadahonda.com

Королівський клуб запримітив ще одного українця

Український воротар Ілля Волошин найближчими днями приєднається до молодіжної команди "Реала", за який виступає голкіпер національної збірної України Андрій Лунін.

Про перехід 17-річного Волошина, зріст якого понад 2 метри, у стан Вершкових повідомляє Relevo. На цей час гравець захищає кольори ФК "Райо Махадаонда".

Видання поспілкувалося з партнерами українця. Вони стверджують, що Ілля блискуче грає ногами, а під час матчів "не розчаровує". Волошин у такому юному віці вже керує обороною команди іспанською мовою.

Relevo називає Волошина "другим Луніним", проте порівнює його з іспанським воротарем Давідом Де Хеа — худий з довгими ногами, б’є по м’ячу і лівою, і правою ногою.

"У нього типовий характер тамтешньої людини. Він мало говорить. Він дуже холодний і робить трохи дивні речі. Але він усе зупиняє. У нього, безперечно, є умови для виступу у першій лізі", — сказав представник "Райо Махадаонда".

Волошин – вихованець ДЮСШ м. Новомосковськ. У 2022 році перебрався в Іспанію.

Раніше повідомлялося, що "Реал" разом із Луніним переміг у "Ель Класіко" у фіналі Суперкубка Іспанії. У 2023 році український воротар разом із клубом взяв Клубний чемпіонат світу.