"Я притиснутий до стінки": суперник Ломаченка про бій з українцем

Читать на русском
Автор
Василь Ломаченко проведе найближчий бій у травні
Василь Ломаченко проведе найближчий бій у травні. Фото www.facebook.com/VasylLomachenko

Джордж Камбосос не втрачає духу після двох поразок поспіль

Боксер Джордж Камбосос після двох поразок від Девіна Хейні сподівається перемогти українця Василя Ломаченка у битві за титул чемпіона за версією IBF у легкій вазі.

Спортсмен навіть мріє стати претендентом на включення до Зали Слави боксу, повідомляє Boxing Scene. Австралійський боксер обіцяє показати свій максимум у бою з українцем.

"Я вірю, що можу опинитися в Залі Слави боксу. На моєму шляху стоїть Ломаченко, якого я маю намір побити. Якщо зроблю це, то заслужу свій шанс у Залі Слави. Враховуючи останні результати, я притиснутий до стінки, але ви все побачите у поєдинку. з Ломаченком", – сказав Камбосос.

На рахунку 30-річного Камбасоса 23 бої, в яких він здобув 21 перемогу (10 нокаутом) при 2 поразках. Він двічі програв Хейні у бою за титул чемпіона світу, а в останньому бою – за титул чемпіона за версією IBO – переміг свого співвітчизника Максі Хьюза.

У свою чергу Ломаченко, якому 17 лютого виповнюється 36 років, провів на профі-рингу 20 боїв, в яких здобув 17 перемог (11 нокаутом) при 3 поразках. Останній бій він програв 20 травня 2023 Хейні, з яким оспорював титул абсолютного чемпіона світу. До цього, 17 жовтня 2020 року, він поступився титулом абсолютного чемпіона світу в бою з Теофімо Лопесом.

Бій за титул чемпіона світу за версією IBF відбудеться 12 травня у Перті (Австралія).

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу