"Ф’юрі бився з Кличком у Німеччині": промоутер спростував звинувачення на адресу британця в боягузстві

Читать на русском
Автор
Менеджер Ф’юрі закликає виявляти повагу до британського боксера
Менеджер Ф’юрі закликає виявляти повагу до британського боксера. Фото www.facebook.com/TysonFuryGypsyKing

Також Френк Уоррен згадав про бій Ф’юрі з Уайлдером

Промоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі Френк Уоррен відреагував на критику з боку команди володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика. За словами менеджера, представники українця не мають права називати британця боягузом.

Поєдинок 35-річного боксера з непереможним українцем було перенесено з початкової дати 17 лютого після розтину, отриманого Ф’юрі під час спарингу. Це призвело до того, що менеджер Усика Егіс Клімас назвав британця боягузом. Уоррен відкинув усі звинувачення в тому, що Ф’юрі боїться, пославшись на бої Тайсона за кордоном, де він перемагав Володимира Кличка та Деонтея Уайлдера, повідомляє talkSPORT.

Рішуче заперечуючи звинувачення підопічного в боягузті, Уоррен сказав: "Це той хлопець, який вирушив до Німеччини, щоб битися з Кличком за титул чемпіона світу, і переміг його. Це хлопець, який вирушив до Америки, щоб воювати з непереможеним Деонтеєм Уайлдером, який шість років був чемпіоном у важкій вазі. Найпотужніший ударний важкоатлет із відомих у світі боксу, і він не один, а три рази бився там".

"Зробіть мені ласку, це шкода, і професійні бійці повинні знати про це краще", — підсумовує промоутер. Також Уоррен впевнено передбачив, що його боєць здобуде перемогу над Усіком, який вважається найсерйознішим випробуванням для Ф’юрі.

Раніше повідомлялося, що новою датою бою Усик — Ф’юрі стало 18 травня. Поєдинок пройде в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу