Усик звернувся до Ф’юрі з важливими словами після перенесення бою

Читать на русском
Автор
788
Усик поки що жодного разу не програв
Усик поки що жодного разу не програв. Фото t.me/Usyk17

Бій перенесли на кілька місяців

Український чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик поділився емоціями на тлі того, що його бій із британцем Тайсоном Ф’юрі перенесли. Спочатку поєдинок мав пройти 17 лютого, але через травму британця він не відбудеться.

У коментарі ВВС українець зізнався, що навіть не думає про відміну поєдинку. За словами Усика, він не дасть Ф’юрі спокій.

"Що я відчув за шкалою від одного до десяти? Мінус 17. Взагалі не хвилює. Яке хотів би передати йому послання? Тайсон, привіт, брате. Не бійся, я не даю тобі спокою", — сказав наш чемпіон.

Нагадаємо, що Ф’юрі та Усик мають визначити найсильнішого у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.

37-річний Усик у своєму останньому поєдинку влітку 2023 року переміг Даніеля Дюбуа нокаутом у дев’ятому раунді. На рахунку українця 21 поєдинок на професійному рингу та жодної поразки. Водночас Ф’юрі в останньому поєдинку вийшов у ринг проти Френсіса Нганну і переміг роздільним рішенням суддів. На рахунку британця 34 перемоги.

Раніше "Телеграф" писав про те, що спочатку поєдинок мав відбутися в грудні 2023 року, але Ф’юрі отримав велику шкоду в "дуелі" проти Нганну.