Суперник "Шахтаря" пішов на ризик перед матчем Ліги Європи

Читать на русском
Автор
Гаттузо попрацював у "Марселі" менше п’яти місяців
Гаттузо попрацював у "Марселі" менше п’яти місяців. Фото www.facebook.com/OlympiqueMarseilleENG

Тренер "Марселя" Дженнаро Гаттузо відправлений у відставку

Футбольний клуб "Олімпік" (Марсель) офіційно оголосив про припинення співпраці з Дженнаро Гаттузо. Це сталося за два дні до гри у відповідь стикового раунду Ліги Європи УЄФА з донецьким "Шахтарем".

У французькому клубі подякували Гаттузо та всьому його тренерському штабу за хорошу роботу та високий професіоналізм, які вони демонстрували щодня. У "Марселі" побажали удачі екс-співробітникам у майбутньому, йдеться в офіційному комюніке на сайті клубу.

Через деякий час "Марсель" на офіційному сайті з'явилося повідомлення про підписання контракту з екс-наставником збірної Кот-д'Івуару Жаном-Луї Гассетом. Вже в четвер, 22 лютого, відбудеться матч-відповідь стикового раунду плей-офф Ліги Європи, в якому "Марсель" прийме на своєму полі донецький "Шахтар". Це буде дебютний матч для Гассета. Перша номінально домашня гра для "Шахтаря" у Гамбурзі (Німеччина) завершилася внічию – 2:2. Переможець двоматчевого протистояння зіграє у 1/8 фіналу другого за значимістю єврокубку.

Гаттузо очолював французьку команду з 27 вересня, але так і не зміг з нею досягти значних успіхів. В останньому матчі команда поступилася "Бресту" (0:1) і йде на 9-му місці у турнірній таблиці чемпіонату Франції. Також команда вилетіла із Кубка Франції.

Раніше повідомлялося, що букмекери змінили свій прогноз на матч у відповідь Ліги Європи з "Шахтарем" на тлі проблем французів.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу