"Вам від Росії ще прилетить": чемпіонка України закликала РФ знищити Дніпро (відео)

Читать на русском
Автор
55577
Алсу Алєйнікова Новина оновлена 01 травня 2024, 18:40
Алсу Алєйнікова. Фото instagram.com/alpha_iconi

Чому спортсменка зробила таку заяву наразі невідомо

Триразова чемпіонка України з академічного веслування Алсу Алєйнікова публічно образила мешканців Дніпра. Дівчина пригрозила українцям потужнішими ударами РФ, хоча це місто і так часто є ціллю окупантів.

Відповідні пости спортсменка опублікувала у сторіс на своїй сторінці в Instagram. Причина скандальних заяв Алсу невідома.

"Я полечу в Дубай, питиму кокос, ходитиму по магазинах і чудно почуватимуся, а ви сидітимете у війні й ховатиметеся в підвалі. Я куплю собі ще одну Lamborghini або Jaguar, а ви сидітимете і ховатиметеся в бомбосховищі й проситимете свого тюбика, щоб він купив вам прокладки. Вам від Росії ще прилетить", — сказала дівчина.

Увага, на відео є ненормативна лексика (18+):

За інформацією місцевих ЗМІ, мати Алєйнікової, Діна Міфтахутдінова, вигравала "срібло" на Олімпіаді-1996 в академічному веслуванні. 2020 року Міфтахутдінова стала депутатом Дніпропетровської обласної ради 8-го скликання від партії "Слуга народу".

Алєйнікова досягла у веслуванні звання майстра спорту, а також зуміла потрапити до юнацької національної команди. Після цього дівчина спробувала себе у модельному бізнесі, а також у ролі співачки. Примітно, що після початку повномасштабного вторгнення РФ у Україну Алсу збирала кошти на ЗСУ.

Зазначимо, пізніше в історії стався новий поворот: президент Федерації академічного веслування України Владислав Власов повідомив, посилаючись на матір Алсу, що дівчина має психічні проблеми.

Нагадаємо, у грудні 2023 року російські загарбники знищили дитячу веслувальну базу на Одещині.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі загинув український воїн, майстер спорту України з веслування академічного, чемпіон України Андрій Кіріченко. У Героя залишилося троє синів.