Блогери та супермоделі: гарячі дружини та подруги футболістів збірної Іспанії (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 липня 2024, 17:49

Іспанія зіграє з Англією у фіналі чемпіонату Європи-2024

Збірна Іспанії підходить до найважливішої гри сезону. Вже в неділю, 14 липня, іспанці у фіналі чемпіонату Європи-2024 зі футболу зіграють проти Англії.

"Телеграф" пропонує до вашої уваги фото супутниць найголовніших зірок Фурії Роха на Євро-2024. Деякі підтримують своїх коханих просто у Німеччині.

Роза Перейра

Півзахисник ПСЖ Фабіан Руїс відіграє ключову роль у грі Фурії Роха. Футболіст зустрічається з психологом із Севільї Розою Перейрою. Хавбек та його кохана активно діляться своїми фото у соцмережах, на відміну від інших зіркових футболістів.

Роза Перейра /instagram.com/rosaprmgr
Роза Перейра та Фабіан Руїс /instagram.com/rosaprmgr

Лаура Абла

Атакувальний півзахисник РБ Лейпциг Дані Ольмо почувається у Німеччині як риба у воді. Тут його підтримує дівчина Лаура Абла, з якою він зустрічається близько року. Лаура працює моделлю, а також веде особистий блог в Instagram та Tik-Tok

Лаура Абла
Лаура Абла

Клаудія Родрігес

Фланговий захисник "Челсі" Марк Кукурелья чудово справляється із суперниками на Євро-2024. Надихає гравця його дівчина Клаудія Родрігес, яка працює фахівцем із комунікацій. Вона приїхала до Німеччини, щоби підтримати свого бойфренда. До речі, пара виховує трьох дітей.

Клаудія Родрігес /instagram.com/_claurodri
Клаудія Родрігес із сім’єю /instagram.com/_claurodri

Аліче Кампелло

Капітан збірної Іспанії Альваро Мората не блищить грою на Євро-2024, через що його критикують фанати. Однак футболіст "Атлетіко" має надійний тил в особі дружини Аліче Кампелло. Дружина футболіста є популярною Instagram-моделлю, на яку підписано понад 3 млн людей. Вона також приїхала до Німеччини, щоби підтримати чоловіка. Пара виховує чотирьох дітей.

Аліче Кампелло /instagram.com/alicecampello
Аліче Кампелло із сім’єю /instagram.com/alicecampello

Дафна Каньїсарес

Захисник мадридського "Реала" Дані Карвахаль одружений на моделі та організаторі святкових заходів Дафні Каньїсарес. Дівчина навіть організувала своє весілля з футболістом у 2022 році. Пара виховує двох дітей. Примітно, що друг і колега Карвахаля по збірній Іспанії Хоселу у 2016 році одружився з сестрою-близнючкою Дафни Мелані.

Дафна Каньїсарес
Дафна Каньїсарес із сім’єю

Нагадаємо, збірна Іспанії на Євро-2024 виграла свою групу, обігравши Хорватію (3:0), Італію (1:0) та Албанію (1:0). У 1/8 фіналу Фурія Роха впоралася з Грузією (4:1), після чого зі скандалом пройшла Німеччину (2:1). У 1/2 фіналу Іспанія обіграла Францію (2:1).