"Суцільна надійність": 5 американських авто, які треба купувати вживаними

Читать на русском
Автор
1077
Американські авто
Американські авто. Фото Аutoexpress

Для цих авто 5 або 10 років експлуатації — не показник

Якщо ви шукаєте автомобіль, яким би був надійним і міг прослужити роками без серйозних ремонтів, на думку відразу спадають представники японського автопрому, такі як Toyota чи Honda, до прикладу. Але чомусь мало хто враховує американських конкурентів.

А вони, між іншим, мають такі ж характеристики надійності. Видання Gobankingrates публікує 5 найкращих моделей авто на вторинному ринку США. Розповідаємо про них детальніше.

Cadillac Escalade ESV

Cadillac Escalade ESV

За даними VisualCapitalist, жодне авто не знецінюється так, як Escalade ESV. Якщо п’ять років тому цей автомобіль можна було купити за 81 тисячу доларів, то через цей час машина втратила 59% своєї вартості.

Але варто зазначити, що п’ять років для Escalade — це ніщо. Згідно з дослідженням, ця модель має проїхати щонайменше 400 тисяч кілометрів, щоб потрапити на ремонт. Тому вона входить у топ-12 за тривалістю служби.

Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban

Якщо вам потрібен масивний і повнорозмірний позашляховик, подумайте про купівлю Chevy Suburban. Згідно з нещодавніми дослідженнями, цей автомобіль проїде понад 500 тисяч кілометрів, перш ніж йому знадобиться ремонт. За показником надійності він легко перевершує Toyota Sequoia та Land Cruiser.

Вживаний Suburban зараз можна купити за ціною від 20 до 40 тисяч доларів в Україні. Більшість з представлених на ринку авто з автоматичною коробкою передач.

Ford F-150

Ford F-150

Ford F-150 дуже полюбляють у США, але сьогодні його все частіше зустрінеш на дорогах нашої країни. За даними експертів, це авто дуже мало знецінюється, тому дешево його навряд чи можна буде купити у майже новому стані. Проте через 5 років експлуатації ціна Ford F-150 падає на 76%.

Зараз Ford F-150 продається за близько 25-27 тисяч доларів. Потенціал пробігу у нього складає 370-400 тисяч кілометрів.

Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette — автомобіль для тих, хто любить пригоди, неземне прискорення та швидкість. Мало хто б обрав Chevrolet Corvette як повсякденне авто, проте саме ця модель є найнадійнішим спортивним автомобілем світу.

Є ще одна причина, чому варто купувати Chevrolet Corvette. З часом цей автомобіль точно стане раритетним і затребуваним на ринку колекціонерів. Так що це доволі хороша інвестиція за невеликі гроші.

Buick Encore

Buick Encore

Buick Encore, за даними різних статистичних сервісів, є одним з найміцніших та найнадійніших автомобілів світу. Зазначається, що особливої уваги заслуговують екземпляри з 2016 до 2021 року.

За п’ять років експлуатації цей автомобіль знецінюється на 35%. А це означає, що Buick Encore можна буде купити значно дешевше — за 17 тисяч доларів. А якщо за ним добре доглядати, то автівкою можна буде проїхати десь 360 тисяч кілометрів або 10-13 років.

Як писав "Телеграф" раніше, в автомобільному світі є двигун, який неможливо вивести з ладу. Він не ламається навіть після довготривалих проблем з системою охолодження.