"Вони жеруть мастило, як божевільні": досвідчений механік розповів, які авто не треба купувати

Читать на русском
Автор
2261
Cкотті Кілмер розповідає, як вибрати хороше вживане авто
Cкотті Кілмер розповідає, як вибрати хороше вживане авто. Фото famecop

Його поради завжди цінні та корисні

Механік Скотті Кілмер, який уже понад 55 років ремонтує автомобілі, завжди ділиться напрочуд корисними порадами для автомобілістів. Нещодавно він розповів, як покупці вживаних автомобілів можуть уникнути клопоту та заощадити тисячі.

Ця порада доволі незвичайна. Вона стосується зовнішнього вигляду автомобіля. Про це Кілмер розповів у ролику на своєму каналі у YouTube, де у нього понад 6 млн підписників.

Як обрати вживане авто

Наступні поради від Скотті Кілмера допоможуть купити якісний автомобіль, а також знизити витрати на його експлуатацію. Зокрема, в останньому відео Скотті пропонує водіям, які хочуть купити машину, за можливості пожертвувати зовнішнім його виглядом. Він вважає, що потворні авто зазвичай служать довше.

Механік зазначає, що автомобілі, які виглядають добре, всередині неякісні. До прикладу, модель Toyota Matrix 2007 на вигляд так собі. Але у Кілмера є клієнт, який проїхав на цьому авто 1 млн 609 344 кілометрів. І машина все ще на ходу.

Кілмер вважає, що сьогодні є тенденція, що автомобілі, які гарно виглядають, є просто "пластиковими речами". Вони не якісно зроблені та спроєктовані. Скотті радить заглянути під капот, і якщо там 4-циліндровий двигун з турбонаддувом, то він жере масло, "як божевільний".

Потужні, красиві автомобілі вимагають частішого та вартісного обслуговування. Тому краще не спокушатися тільки гарним виглядом машини, а й перевіряти, що у нього під капотом.

Щоб підтвердити свої заяви, він порівняв Toyota Matrix 2007 року зі спортивним Golf GTI. Він каже, що японське авто споживає набагато менше мастила.

Раніше "Телеграф" розповідав про найнадійніші кросовери 2024 року. З ними не страшні жодні дороги.