У Китаї випустили новий седан з витратою палива 3,8 літра на 100 км

Читать на русском
Автор
BYD Qin L
BYD Qin L. Фото carnewschina

BYD розкуповують як гарячі пиріжки

Китайці з дня на день дивують, випускаючи все просунутіші та технологічно розвинутіші транспортні засоби. Нарешті у продаж виходить новенький седан BYD Qin L, який стане справжнім бестселером.

Автомобіль обладнаний гібридним мотором з наднизькою витратою палива — він витрачає близько 3,9 літра на 100 км у змішаному циклі. Про це повідомляє carnewschina.

Технічні характеристики BYD Qin L

BYD є одним з найпопулярніших автовиробників у Піднебесній. Його автомобілі продаються шаленими темпами. Наприклад, у 2023 році продали понад 482 тисячі екземплярів моделі Qin Plus.

BYD Qin L має довшу базу (4,8 метра), змінену решітку радіатора, передній та задній парктроніки, фари подовгастої форми. BYD Qin L — гібрид, що заряджається, тому справа на корпусі машини є порт зарядки. На лівому — отвір бензобака.

Автомобіль оснащений новою гібридною системою, що складається з електродвигуна та 1,5-літрового бензинового мотора. Є 2 версії машини — з 10 та 15-кіловатними батареями. Вони забезпечують запас ходу на чистій електриці у 60 та 90 кілометрів відповідно.

BYD Qin L

Незважаючи на те, що фото розмите, бачимо незвичайне кермо, великий екран інформаційної системи, дисплей приладів тощо. Приємним бонусом є проєкційний дисплей.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на ринок України вийшов новий бренд. Це китайський виробник авто Changan.