"Volkswagen Touareg для бідних": автоблогер назвав 2 бюджетні альтернативи німецькому кросоверу

Читать на русском
Автор
1042
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg. Фото infocar.ua

Ці авто коштують набагато дешевше, ніж Touareg

Volkswagen Touareg — це великий п'ятидверний кросовер, який виробляється німецьким автовиробником Volkswagen з 2002 року. Модель створена на платформі, яку вона ділить з іншими великими SUV концерну, такими як Audi Q7 та Porsche Cayenne. Touareg відомий високою якістю виготовлення, потужними характеристиками для бездоріжжя і розкішними функціями в салоні.

У різних поколіннях Touareg оснащувався різними моторами, включаючи бензинові і дизельні варіанти, а також гібридні системи. Та ціни на цей кросовер не можна назвати доступними для широкого загалу. Тому автоблогер Сергій Цибульський пропонує звернути увагу на бюджетні аналоги цієї моделі. Про це він розповідає у відео на платформі Tik-Tok.

Вони обидва побудовані на одній платформі, але набагато дешевшими за Touareg. Renault Kadjar коштує близько 15 тисяч, а Nissan Qashqai — десь 19 тисяч доларів. Йдеться про моделі 2018-2019 років, тобто майже нові авто. Звісно, якщо взяти старішу версію, ви заплатите за неї набагато менше.

Автор відео хвалить ці автомобілі за двигун, якість виконання, а також за те, що вони є ліквідними. Їх легко продати за хороші гроші. Розповідаємо детальніше про ці моделі.

Renault Kadjar

Renault Kadjar — це компактний кросовер, який вийшов у 2015 році. Автомобіль побудований на платформі, яку він ділить із Nissan Qashqai, і має стильний та сучасний дизайн, характерний для моделей Renault.

Kadjar оснащений різними бензиновими і дизельними двигунами, а також доступні варіанти з переднім або повним приводом. Автомобіль володіє просторим салоном, зручними сидіннями з підвищеною посадкою.

Оснащений сучасними технологіями, такими як сенсорний екран, камери заднього виду та системи безпеки, Renault Kadjar надає комфорт і задоволення від водіння для міських та позаміських подорожей.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai — це компактний кросовер, що вийшов у 2006 році. Модель поступила на ринок як альтернатива традиційним хетчбекам і започаткувала новий клас автомобілів, що отримав назву "кросовер". За роки свого існування Qashqai став одним із найпопулярніших представників цього сегменту.

Qashqai володіє стильним та сучасним дизайном, а його конструкція дозволяє поєднувати в собі зручність і маневреність хетчбека з перевагами кросовера, такими як підвищена посадка і покращена видимість на дорозі. Модель доступна в різних комплектаціях і оснащена різними бензиновими та дизельними двигунами. Завдяки своєму впізнаваному дизайну і практичним характеристикам, Nissan Qashqai здобув велику популярність серед власників. Більше про ці моделі дивіться у відео автоблогера Сергія Цибульського.

Раніше "Телеграф" писав про нові автомобілі, які вийдуть у 2025 році. На деякі з них точно варто зачекати.