Запас ходу 501 км: один з найкращих електрокросоверів світу продається в Україні за $20 тисяч

Читать на русском
Автор
697
Honda eNS1 2023 I покоління
Honda eNS1 2023 I покоління. Фото Вікіпедія

А ще — у ньому просто купа сучасних безпекових фукнцій

На ринку електрокарів в Україні спостерігається шалений бум. Найпопулярнішими моделями є Volkswagen, Tesla та Nissan.

Зараз серед електромобілів переважають седани та хетчбеки. Та якщо вам потрібен компактний, а головне — недорогий, кросовер, то варто звернути увагу на Honda eNS1 2023 I покоління. Нещодавно це авто почали привозити в Україну. Ціни стартують від 19-20 тисяч доларів. Відповідні оголошення можна побачити на сайті auto.ria та у дилерських центрах.

Honda eNS1 2023 I покоління: чим особливе це авто

Honda eNS1 2023 I покоління в Україні представлено у 2 версіях — з батареєю на 53.6 kWh (182 к.с.) та 68.8 kWh (204 к.с.). Машина з 68-кіловатною батареєю отримала назву E-environment version і коштує близько 31 тисячі доларів. Запас ходу у порівнянні з початковою конфігурацією (420 км), збільшений, і досягає 501 км.

Інтер’єр виконано у сучасному стилі. Салон оснащено великим сенсорним екраном з налаштуванням клімат-контролю та різними розважальними функціями. Приладова панель також цифрова. Салон виконано у двох кольорах — оббивка складається з білої та чорної шкіри. Також тут є підтримка бездротової зарядки.

Автомобіль може системно розпізнавати дорожні знаки, утримує себе у смузі руху тощо. Звичайно, є круїз-контроль та система попередження про зіткнення.

Раніше "Телеграф" писав, що Volvo EM90 зійшов з конвеєра в Китаї. Він отримає високий цінник.