Новенький Porsche 911 уже тестують: спорткар 2025 року отримає новий двигун і не тільки

Читать на русском
Автор
Porsche 911 2025 року випуску
Porsche 911 2025 року випуску. Фото autoevolution

Porsche 911 стане більш агресивним з вигляду

Спорткар Porsche 911, який існує вже десятиліття, майже не змінювався з точки зору дизайну. Проте автомобіль 2025 модельного року можна буде легко відрізнити.

Культовий спорткар уже проходить тестування. Журналісти Autoevolution змогли сфотографувати модель майже без камуфляжу.

Яким буде Porsche 911 2025 року?

Зокрема, фотографи змогли зафіксувати прототипи Convertible і Turbo. Вони уже проходять випробування. У продаж спорткар надійде уже в третьому-четвертому кварталі року. Оновлення будуть значними як всередині, так і зовні.

Найпомітнішою зміною в екстер’єрі автомобіля будуть повітрозабірники у передньому бампері. Вони отримали дещо агресивні вертикальні жалюзі. Їх можна відчинити та зачинити відповідно до потреб. Інші зміни у дизайні ледь помітні — кришка двигуна трішки інша, задні ліхтарі стали тоншими, з’явився новий дифузор.

А от всередині салону зміни не помітити неможливо. Вперше замість центральної консолі та панелі приладів є цифрові екрани. Від попередника нове авто також відрізнятимуть ще кращі матеріали салону та елементи обробки.

Щодо технічного боку, то моторний відсік буде повністю оновлено. Якщо вірити чуткам, Porsche матиме новий 3,6-літровий двигун потужністю в 483 кінські сили. Згодом його оновлять турбонаддувом. Також на моделі Turbo, включно з GT2 RS, встановлюватимуть 3,8-літровий двигун.

У 992.2 з’явиться електрифікована силова установка. Це 48-вольтова гібридна установка з двигуном 4.0. Буде також гібридна установка на базі 3,0-літрового двигуна. Очікується, що цей T-HEV матиме 2 варіанти — найпотужніший із них матиме 528 "коней". 911 Carrera буде мати більшу потужність, проте не стане електричним.

Раніше "Телеграф" писав, що Hyundai створила електрокар для Європи за 20 тисяч євро. Уже цього року він вийде на ринок.