З молотка пустять розкішний Cadillac, на якому їздив Джо Байден

Читать на русском
Автор
Авто Джо Байдена
Авто Джо Байдена. Фото motor1

Цей розкішний седан має унікальну компоновку

Президент США Джо Байден їздив на цьому Cadillac ATS-V протягом 3 років — з 2017 по 2020. За цей час він наїздив майже 26 тисяч кілометрів.

Проте Джо Байден ніколи не володів цим авто. Він брав його в оренду, пише Motor1. Тепер седан пустять з молотка. Його виставили на аукціон Cars& Bids. Наразі ставка складає понад 29 тисяч доларів, але до кінця аукціону ще шість днів.

Автомобіль має чорний колір кузова, а всередині шкіряний салон коричневого кольору. Як відомо, Байден мріяв про Raven Black ATS-V, але Cadillac не випускав це авто у комплектації ATS з кольором Kona Brown. Схоже, американський автовиробник захотів виконати бажання тоді ще колишнього віце-президента.

Та, здається, бути видатним політиком у США має певні переваги. Про це свідчать також документи, представлені у переліку аукціону.

Колеса бронзового кольору додала від CT4-V Blackwing компанія Delaware Cadillac. Зазначається, що в автомобілі проводили роботи по кузову (виправлення подряпин). Є тоновані вікна, замшеве кермо, а також задній бампер Renick Performance.

Серед опцій зазначено люксовий пакет Luxury, безпековий пакет Safety&Security з проєкційним дисплеєм тощо.

Технічні характеристики Cadillac ATS-V

Cadillac ATS-V — це спортивний автомобіль, розроблений компанією Cadillac, яка є частиною General Motors. Ця модель входить в лінійку автомобілів ATS, орієнтованих на конкуренцію в класі невеликих преміумавтомобілів.

ATS-V оснащений потужним двигуном, часто V6 або V8, що надає велику потужність та дивовижну динаміку. Його спеціально налаштована підвіска та спортивне кермування забезпечують високу маневровість та точність у керуванні, що робить його ідеальним для швидкісного водіння.

Дизайн ATS-V вражає спортивністю та агресивністю. Салон вирізняється високоякісним інтер'єром, спортивними сидіннями та передовими технологієями.

Щодо трансмісії, ATS-V може мати автоматичну або ручну трансмісію. У моделі використовуються різноманітні технології, зокрема, системи безпеки та розваг, що підвищують рівень комфорту та безпеки.

Раніше "Телеграф" розповідав про авто Сі Цзіньпіна. Цей унікальний броньований лімузин зацінив президент США Джо Байден. Як відомо,