Хочете вигідно продати авто? Водіям назвали, за якого оптимального пробігу це краще робити

Читать на русском
Автор
563
росЗМІ

Зрештою, від продажу та купівлі машини можуть виграти обиддві сторони

Явище продажу автомобіля досить звичайне. Утім, звісно що хочеться позбутися "залізної ластівки" якомога вигідніше. На це впливає безліч факторів, серед яких і пробіг машини.

Так, за інформацією Економічних Новин, автомобільні експерти провели аналіз, згідно з яким визначили, який пробіг є оптимальним щодо продажу машини. Ця інформація точно знадобиться тим, хто зібрався продати авто, проте не знає, коли краще та якомога вигідніше це зробити.

Спираючись на дані тисяч продажів авто у різних регіонах, встановлено, що оптимальним пробігом для досягнення найвищої вартості автомобіля становить приблизно 50 000 – 80 000 кілометрів. Такі цифри взяти з розрахуванням того, що покупці вважають авто з таким пробігом досить новим, але він вже втратив значну суму від своєї загальної вартості.

Звісно, що багато чого впливає на оптимальний пробіг автівки. Це може бути і бренд, і модель, і загальна історія обслуговування. Проте, водіям варто орієнтуватися саме на ці цифри пробігу, коли збираєтеся продати свій автомобіль, аби виручити за нього якомога більше грошей.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Україні виставили на продаж 35-річні Жигулі з мінімальним пробігом за ціною іномарки. Його вартість викликала в Мережі неабияке здивування та відгуки.