В Україні помітили культовий спорткар Chevrolet потужністю майже 500 "коней"

Читать на русском
Автор
Chevrolet Corvette Grand Sport (C7)
Chevrolet Corvette Grand Sport (C7). Фото instagram

Останнє оновлення ця модель пройшла у 2019 році

У Києві був помічений легендарний спорткар Chevrolet Corvette Grand Sport (C7). Зазначимо, що останній рестайлінг цієї моделі відбувся 4 роки тому.

Відповідні світлини з цим автомобілем на дорогах столиці з’явилися на сторінці spoiler.carspotter в Instagram. Так, цей екземпляр виконаний у червоному кольорі.

Технічні характеристики Chevrolet Corvette Grand Sport (C7)

Chevrolet Corvette Grand Sport (C7)

Суперкар має двигун об’ємом 6,2 літра, потужність якого становить 466 км/год. Від 0 до 100 він розганяється за 4,2 секунди. Максимальна швидкість, яку здатен розвивати цей автомобіль, становить 306 км/год.

Зазначимо, що оновлена версія Chevrolet Corvette Grand Sport (C7) оснащена 7-ступеневою механічною коробкою передач, або ж 8-ступеневим "автоматом". Також є модифікація Z06. Цей автомобіль комплектується компресорним бензиновим двигуном 6,2 л V8 LT4 Supercharged, потужністю 625 к.с., крутним моментом 861 Нм, 7-ст. МКПП (Tremec TR-6070) або 8-ст. АКПП (GM 8L90).

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в США чоловік, який щойно вийшов із в’язниці, викрав 10 екземплярів Chevrolet Corvette. Цікаво, що самі суперкари йому були не так цікаві, як транспорт, на якому вони розташовувалися.