Chery створює власний "кубик", але у 10 разів дешевший

Читать на русском
Автор
iCar 03 - кросовер від Chery
iCar 03 - кросовер від Chery. Фото carnewschina

Модель випускатимуть у 6 версіях

Найновіший економний кросовер від китайського виробника авто Chery надійде у продаж уже за тиждень, 28 лютого. Попередній продаж розпочався ще наприкінці осені минулого року.

Продавати автомобіль почали за ціною від 18 до 25 тисяч доларів. Про це повідомляє Сarnewschina.

Вперше кросовер показали у 2023 році на автосалоні у Шанхаї. Тепер бачимо на фото, що екстер’єр новинки майже не змінився.

Для створення цього автомобіля компанія Chery Group створила новий електричний бренд iCar. У нього входитимуть електричний кросовер iCar 03, а також електрокупе iCar GT.

Що відомо про кросовер iCar 03

iCar 03 авто

Кросовер iCar 03 матиме шість версій. Колісна база досягає 2715 мм, довжина — 4406 мм. Висота — 1715 мм, а ширина — 1910 мм.

Щодо екстер’єру, то на капоті розташовано групу фар вертикального типу. По центру решітки радіатора бачимо логотип з літерою "і". Ручки дверей — висувні.

Всередині бачимо м’яку оббивку, великий екран інформаційно-розважальної системи по центру панелі. Немає жодних фізичних кнопок. Керувати системами автомобіля можна за допомогою сенсорної панелі і кнопками на кермі.

iCar 03

Силова установка складається з акумулятора та двигуна потужністю 185 кінських сил. Є сонячні панелі на даху для збільшення запасу ходу, який на чистій електриці досягає 500 км. Автомобіль розвиває максимальну швидкість у 150 км/год. Привід — лише повний.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Україні помітили культовий спорткар Chevrolet. Його потужність складає майже 500 "коней".