Напад на журналіста "Наші Гроші": поліція знайшла людей, які ломилися до його будинку (відео)

Читать на русском
Автор
1533
Напад на журналіста "Наші Гроші": поліція знайшла людей, які ломилися до його будинку (відео)

Слідство триває

Поліцейські встановили особи зловмисників, які минулого тижня напали на журналіста видання "Наші Гроші". У їхніх будинках пройшли обшуки.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції. Так, за даними слідства, 14 січня, зловмисники приїхали до Києва, прийшли до будинку, де мешкає потерпілий, обклеїли двері листівками та зажадали, щоб чоловік вийшов до них. Свої дії зловмисники фіксували на мобільних телефонах.

"Працівники поліції столиці встановили учасників події та 20 січня, провели з ними ряд слідчих дій. Крім того, поліцейські вилучили речові докази, зокрема компʼютерну техніку та мобільні телефони, на які здійснювався запис вчинення правопорушення, планування протиправних дій", — йдеться у повідомленні.

Наразі у рамках досудового розслідування правоохоронці здійснюють комплекс слідчих та оперативних заходів щодо проведення всебічного та неупередженого розслідування.

Зазначимо, що 14 січня до журналіста Юрія Ніколова додому ломилися невідомі. Чоловіки кричали, щоб той "йшов служити" і обклеїв двері папірцями із образами та погрозами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що напад на журналіста Ткача в елітному селищі під Києвом викликав бурхливу реакцію мережі.