ІНТЕРПАЙП у 2023 році сплатив рекордні обсяги податків та зборів

Читать на русском
Автор
1794
Відкриті джерела

Українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП у 2023 році сплатила рекордні обсяги податків та зборів. Вона перерахувала до бюджетів усіх рівнів та позабюджетних фондів 4 млрд 382 млн грн. У порівнянні з 2022 роком обсяг податкових відрахувань збільшився на 56%.

Про це повідомили у самій компанії.

Відрахування до державного бюджету становили 3 млрд 347 млн грн, до місцевих бюджетів – 477 млн грн. Ще 558 млн грн компанія перерахувала як ЄСВ.

"Минулоріч підприємства ІНТЕРПАЙП сплатили до бюджетів всіх рівнів рекордні обсяги податків, попри війну, постійні обстріли Нікополя, логістичні перепони та зменшення замовлень з боку українських споживачів. Тим не менш, Компанія продовжує працювати та виробляти продукцію із великою доданою вартістю, забезпечуючи країну валютною виручкою та тисячі людей робочими місцями у прифронтовому регіоні", — сказав Сергій Кузьменко, директор з економіки та фінансів ІНТЕРПАЙП.

Про компанію

ІНТЕРПАЙП – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії поставляється більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розташованих на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році ІНТЕРПАЙП реалізував 384 тис. т трубної продукції та 87 тис. т залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів провадиться під брендом KLW.

В ІНТЕРПАЙПі працюють 10 тис. співробітників. У 2023 році Компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 4,4 млрд грн.